Nieuwsbericht

Woongemeenschap in Arnhem

01-09-2016

Een woongemeenschap voor mensen met affiniteit voor de voormalig Nederlands-Indische cultuur.  Deze woongemeenschap komt nu ook in Arnhem.

Een woongemeenschap voor mensen met affiniteit voor de voormalig Nederlands-Indische cultuur.  Deze woongemeenschap komt nu ook in Arnhem.
 
Op dit moment is een samenwerkingsverband gestart tussen Volkshuisvesting (VHV) Arnhem en RUMAH IMPIAN KITA ARNHEM met het doel het starten van een woongemeenschap voor mensen met affiniteit met de voormalig Nederlands-Indische cultuur. De eerste stappen zijn hiervoor gezet met als resultaat het starten - begin januari 2017 - van de bouw van een 3-tal flatgebouwen in Stadseiland te Malburgen (Arnhem). Ieder flatgebouw heeft 5 woonlagen. De 2de t/m 5de woonlaag van elk flatgebouw bestaat uit 6 appartementen. Elk appartement bestaat uit 2 of uit 3 kamers. Elk flatgebouw beschikt ook over een gemeenschappelijke ruimte die voor verschillende activiteiten kan worden gebruikt, waaronder een huiskamer voor “dagopvang”.
RUMAH IMPIAN KITA ARNHEM is nu een inventarisatie gestart onder mensen van 55 jaar of ouder uit de genoemde doelgroep. Heeft u interesse of heeft u vragen?
Per email naar arnhem@impian-kita.nl Graag onder vermelding van uw naam, adres en huisnummer, postcode alsmede uw telefoon nummer
Toch liever per post? Graag onder vermelding van uw naam, adres en huisnummer, postcode alsmede uw telefoonnummer naar onderstaand postadres:
Stichting Impian Kita Nederland, 't Holland 19, 6921 GX  Duiven.
 
Nog vragen? Dan kunt U bellen met onderstaand telefoonnummer.
 
Wacht niet te lang met reageren, want er is veel animo voor.
 
Namens IMPIAN KITA ARNHEM
06-82815977